Care sunt principalele avantaje?

Agentia De Print este clientul ideal pentru orice tipografie!

Noi revizuim si trimitem comanda intr-o forma finala, asa cum o astepti, gata de print, si intr-un rulaj mai mare decat ai primi de la un alt client.

Daca vei lucra cu noi,  vei primi comenzi mereu clare, care se pot executa imediat, fara intarzieri, fara intrebari prea multe, fara nesfarsitul sir de mailuri care are loc de obicei intre DTP-ist si client . Stim exact ce faci si cum trebuie sa primesti comanda pentru a evita neintelegerile in comunicare si intarzierile de executie.

Toate comenzile primite de la noi sunt pregatite de tipar, cu o grafica asa cum o astepti (avem si oglinda paginii, avem si bleed, avem si overprint). Vorbim pe limba ta!

lucrezi-cu-adp
client-tipografie

Daca lucrezi cu noi, faci ce faci mai bine!

 Lucrand cu noi, iti vom oferi comenzi pentru produsele pe care tu le executi cel mai bine, cel mai usor, cel mai performant. Din acest motiv, toate comenzile venite din partea noastra vor putea fi executate rapid si eficient. Astfel, avantajele colaborarii noastre vor fi mutuale.

De exemplu, daca specialitatea ta sunt revistele in tiraj mare, peste 10.000 de exemplare, iti vom oferi cu predilectie comenzi de acest tip.

Daca faci carti brosate la o calitate foarte buna, iti vom oferi comenzi pentru astfel de lucrari.

Daca te pricepi sa executi stantari la calitate inalta, vei primi din partea noastra comenzi de tip lucrari artistice.

Nu-i asa ca te-am convins?

Contacteaza-ne si hai sa lucram impreuna!