Calin Pascu

General Manager
Contact
Telefon: + 40758 418 883

Zis Şefoiu, este tatal Agentiei de Print.  Ca orice tatic care se respecta, Calin este mandru de „copilul” sau si are planuri mari: sub conducerea sa, Agentia de Print va ajunge cel mai mare furnizor de solutii de print din Romania. Si, cel mai important, va reusi sa faca asta oferind experiente pozitive tuturor celor implicati in acest proces fie ei clienti, furnizori, angajati sau parteneri.

Calin este un antreprenor de succes, care priveste cu optimism mediul de afaceri din care face parte. Declara ca tenacitatea este extrem de importanta, mai ales atunci cand esti la inceput de drum. Asa a descoperit ca se poate face business pe bune si cu rezultate in Romania, chiar si pe piata dificil de navigat a solutiilor de print si tipar. Insa este nevoie de profesionalism, de un spirit optimist si de multa perseverenta.  Motto-ul lui Calin este: „Daca tu crezi ca poti, sau crezi ca nu poti, sigur ai dreptate.” – H. Ford

Si mai are o vorba: „Daca nu e distractie si voie buna in munca noastra,  atunci la ce am mai munci?” Voia buna si pasiunea nedisimulata pentru munca depusa sunt cheia succesului Agentiei de Print si motivul pentru care Calin Pascu a reusit sa stranga alaturi o echipa dedicata de profesionisti, oameni tineri, creativi, cu dragoste pentru tipar si idei inovative.  Impreuna,  au reusit sa puna bazele unei companii care ofera un pachet unic de servicii pentru piata din Romania: Agentia de Print este primul print broker – furnizor de solutii complete de tipar.