Solutii integrate de tipar

Agentia de Print colaboreaza cu tipografii de pe intreg teritoriul tarii. Aceasta strategie ne permite sa iti oferim solutia perfecta de tipar, de fiecare data. Furnizam orice produs de tipar in conditii de inalta calitate, de la grosimea si dimensiunea hartiei, pana la design, tehnica de imprimare sau finisaje speciale.

Descopera solutiile APContact

Consultanta personalizata

Stim ca doar ajungand sa te cunoastem iti vom putea oferi solutia perfecta in materie de print. Vrem sa iti intelegem business-ul, domeniul de lucru si nevoile de tipar specifice, de aceea realizam o auditare a proceselor de tipar necesare companiei tale. Iti punem la dispozitie un account manager specializat in tot ceea ce inseamna print pentru domeniul tau.  Astfel, iti putem oferi mereu solutia de tipar potrivita!

Descopera solutiile APContact

Print management

Implementam si supervizam solutia optima de print pentru nevoile tale, tinand cont de auditarea initiala. Avantajul de a lucra cu noi este ca ai acces la cei mai buni furnizori de servicii de print de pe piata. Noi vom alege din acestia pe cei mai potriviti pentru a executa serviciile de care ai nevoie in prezent, in conditii optime de calitate, pret, timpi de livrare, etc. Aceasta este munca din spatele scenei, care pentru client genereaza rezultatele asteptate.

Descopera solutiile APContact

Depozitare si stocuri

Atunci cand avem in vedere productia tipografica, este bine de stiut ca un tiraj mai mare inseamna un pret mai mic pe bucata. Astfel, poti economisi semnificativ  daca decizi sa printezi o cantitate mai mare intr-o singura comanda. Noi iti oferim optiuni de stocare si depozitare, astfel incat sa iti fie cat mai usor sa administrezi atat stocurile, cat si cheltuielile.

Descopera solutiile APContact

Distributie rapida

Materialele tale sunt livrare oriunde in tara si in strainatate, 24/24 si 7 zile din 7, cu ajutorul echipei noastre de soferi dedicati, precum si prin intermediul partenerilor nostri pe partea de transport. Daca alegi sa lucrezi cu noi, iti garantam distributia rapida si livrarea la timp a materialelor comandate. Acesta este doar unul din numeroasele avantaje pe care ti le oferim.

Descopera solutiile APContact

Design si DTP

Departamentul nostru de design si DTP verifica si finiseaza toate comenzile inainte de procesare. Avem grija ca materialul electronic primit sa fie gata de tipar. Te putem asista si din punct de vedere al conceptului grafic, in caz de nevoie.  Scopul nostru este clar:  materialul pentru tipar, trebuie sa corespunda cerintelor tipografiei, astfel incat sa poata fi executat cat mai rapid, mai usor si mai bine, fara intarzieri si fara neintelegeri.

Descopera solutiile APContact