Studiu de caz – Client casa de pariuri

Client – Casa de pariuri, peste 100 agentii pe teritoriul tarii
minge-fotbal-poarta
Solutiile oferite de Agentia de Print

Problema: Dificultatea de a gasi o tipografie care sa execute o lucrare de 3-4 zile intr-un termen de cateva ore

Solutia noastra: Avantajul de a colabora cu mai multe tipografii a facut diferenta: am reusit sa identificam rapid un furnizor capabil sa implementeze o solutie conform nevoilor clientului. In cazul problemelor complexe de tipar, expertiza noastra in domeniu ne ajuta sa solutionam nevoile clientilor intr-un mod optim. Cel mai adesea, trebuie sa aducem argumente logice si tehnice pentru a convinge furnizorii sa puna in practica o solutie de tipar inovativa, personalizata. Din pacate, acest lucru nu ar fi posibil daca luam in considerare relatia clasica client/ tipografie si comunicarea care se stabileste intre acestia. Acesta este un exemplu clar de print management in actiune.

De cele mai multe ori, clientii sunt nevoiti sa-si adapteze cerintele in functie de restrictiile tehnice si de oferta tipografiei. Noi ne-am propus sa inversam si sa echilibram acest raport de forte. Dorim sa facilitam  relatia  dintre client si tipografie, sa ajutam la constuirea unei relationari mutual avantajoase. De multe ori, este necesar sa transformam in limbaj tehnic nevoile si dorintele clientului si sa negociem activ cu tipografiile, astfel incat dorinta clientului sa poata deveni realitate.

Problema: Fiind nevoie de un produs cu acoperire nationala, se cautau solutii de print in cel putin doua mari orase ale tarii, pentru ca firma sa-si poata aproviziona agentiile din fiecare zona. In acest caz, productia mica de tipar, descentralizata pe orase, se traducea printr-un cost de productie prea mare.

Solutia noastra: Am identificat si am optat pentru punerea in practica a unei solutii de tipar mai eficienta si mai convenabila: am centralizat productia si am implementat un sistem de distributie personalizat – distributie special dedicata revistei respective. In acest fel am reusit sa oferim cele mai bune costuri, dar si o distributie rapida, pe un deadline extrem de scurt – cateva ore.

Prin centralizarea solutiei de tipar si oferirea unei variante de distribuire rapida, dedicata, am reusit sa reducem costurile considerabil. In plus, am obtinut un produs unitar din punct de vedere al calitatii. Mai mult, proiectul este in prezent aproape integral externalizat, eliminand-se astfel orice alte costuri adiacente de procesare comenzi, asigurare livrare sau distributie.

Problema: Nevoia de acces rapid la produsele recurente de tipar

Solutia noastra: Realizarea de stocuri la nivel centralizat si asigurarea serviciilor de depozitare si coletarie, pentru a asigura distributia rapida a acestora in agentiile din toata tara.

Daca si tu te confrunti cu probleme de print similare sau diferite, contacteaza-ne!

Si lasa-ne sa gasim impreuna solutia potrivita de tipar pentru nevoile tale! Rezultatele iti vor depasi asteptarile!

Details

Date
martie 26, 2015
Agentia de Print | Studiu de caz – Client casa de pariuri
class="pirenko_portfolios-template-default single single-pirenko_portfolios postid-335 samba_theme samba_left_nav samba_left_align samba_responsive wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1 vc_responsive"