Studiu de caz – Client din domeniul bancar

Client – Institutie bancara, detine peste 100 de succursale, avand acoperire nationala
kanzlei-klapp-roeschmann-rechtsanwaelte
Solutiile oferite de Agentia de Print

Problema:  Lipsa serviciilor de consultanta cu privire la gasirea si implementarea unui plan eficient, care sa ofere randament maxim. Departamentul de achizitii intampina dificultati in gasirea  celor mai bune solutii de tipar pentru toate departamentele bancii, fiecare avand nevoi diferite si cerinte specifice.

Solutia noastra: Am oferit servicii de consultanta personalizata in vederea realizarii brief-ului si a cererii de tipar, luand in considerare nevoile complexe ale bancii. Primul pas a fost sa lucram impreuna pentru a le intelege nevoile si apoi le-am oferit o solutie integrata, personalizata. Am implementat solutia in colaborare cu mai multi furnizori, pentru a obtine cel mai bun raport calitate/pret. In cazul acesta, gasirea si implementarea strategiei potrivite a dus la realizarea unor economii substantiale in ceea ce priveste bugetul de tipar.

Problema: Imposibilitatea de a obtine produsul dorit daca se lucra cu un singur furnizor de tipar.

Solutia noastra: Pentru a rezolva in mod optim problema aparuta, am impartit productia pe mai multi furnizori specializati. Acest aspect ar fi fost dificil sau chiar imposibil de realizat de catre banca in calitatea sa de client de tipar „neinitiat”, neobisnuit sa discute aspecte tehnice de tipar cu furnizori diferiti.

Problema:  Nevoia de acces permanent la produsele recurente de tipar.

Solutia noastra: Realizarea de stocuri la nivel centralizat si asigurarea serviciilor de depozitare si coletarie, pentru a asigura distributia rapida a acestora catre sucursale.

Daca si tu te confrunti cu probleme de print similare sau diferite, contacteaza-ne!

Si lasa-ne sa gasim impreuna solutia potrivita de tipar pentru nevoile tale! Rezultatele iti vor depasi asteptarile!

Details

Date
martie 26, 2015
Agentia de Print | Studiu de caz – Client din domeniul bancar
class="pirenko_portfolios-template-default single single-pirenko_portfolios postid-330 samba_theme samba_left_nav samba_left_align samba_responsive wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1 vc_responsive"