Studiu de caz – Client din domeniul retail marketing/hypermarket

Client - Retea de magazine si hypermarketuri, cu acoperire nationala.
hipermarket
Solutiile oferite de Agentia de Print

Problema:  Nevoia de a lansa o oferta periodica de prezentare catre clienti, asigurand o calitate a print-ului cat mai buna, o livrare cat mai rapida a acesteia in toata tara, si un buget cat mai mic.

Solutia noastra: Dupa caz, am ales centralizarea sau impartirea productiei de tipar pentru a micsora costurile. Aceasta strategie a fost completata de o distributie dedicata, care sa acopere reteaua de magazine in timpul cel mai scurt, la cel mai mic cost posibil.

Problema: Nevoia de a fi mereu cu un pas inaintea concurentei, in ceea ce priveste de modul de prezentare al ofertelor si promotiilor.

Solutia noastra: Lucrand cu o gama larga de furnizori, avem acces la tipografii performante si la cele mai noi tehnologii de print. Astfel, am reusim sa oferim mereu o solutie de tipar moderna si inovativa. In acest domeniu, creativitatea si inovatia sunt cele care ajuta sa va diferentiati de competitie, in fata clientilor vizati.

Daca si tu te confrunti cu probleme de print similare sau diferite, contacteaza-ne!

Si lasa-ne sa gasim impreuna solutia potrivita de tipar pentru nevoile tale! Rezultatele iti vor depasi asteptarile!

Details

Date
martie 26, 2015
Agentia de Print | Studiu de caz – Client din domeniul retail marketing/hypermarket
class="pirenko_portfolios-template-default single single-pirenko_portfolios postid-332 samba_theme samba_left_nav samba_left_align samba_responsive wpb-js-composer js-comp-ver-5.2.1 vc_responsive"