Cinci motive pentru care ar trebui să lucrezi cu un broker de print

octombrie 11, 2017
By Agenția de Print
  • agentia de print

Broker-ul de print reprezintă liantul dintre companiile care sunt în căutarea celor mai bune soluții de print și tipografii. Alegerea colaborării cu acesta asigură eficiența proiectului de print datorită faptului că un broker de tipărire sau o companie de gestionare a tipăririi dispune de un portofoliu vast de soluții și opțiuni de print și va apăra întotdeauna interesele clientului.

Una dintre caracteristicile fundamentale ale acestuia este cunoașterea, în detaliu, a industriei tipografice, având astfel capacitatea de a utiliza rețeaua de parteneri pentru a asigura îndeplinirea cerințelor clientului la cele mai înalte standarde. Iată cinci motive pentru care o companie ar trebui să aleagă un broker de print:

   1. Aliat valoros

Un profesionist dispune de resurse importante din industria printului și cunoaște toate procesele de fabricație de care un client poate avea nevoie. Astfel, soluțiile pe care le oferă sunt personalizate și pliate pe așteptările specifice ale fiecărei companii în parte, livrând materiale calitative la un preț realist. Mai mult decât atât, expertiza îl ajută să estimeze fluxul și să aprecieze timpul de lucru necesar, ceea ce înseamnă că va exista certitudinea îndeplinirii obiectivelor, iar clientul  va putea urmări procesul în mod transparent.

   2. Eficiență

Broker-ul de print asistă clienții în îndeplinirea cerințelor companiei pe care o reprezintă, motiv pentru care are responsabilitatea de a propune cea mai eficientă și rentabilă opțiune. O astfel de colaborare asigură accesul la cea mai nouă generație de echipamente și reduce substanțial din timpul pe care un client ar fi fost nevoit să îl aloce unui proiect de print.

   3. Gestionarea tuturor componentelor de print

De la alegerea celei mai bune firme de print și stabilirea prețului, până la urmărirea întregului proces, broker-ul de print monitorizează realizarea proiectului în timpul și bugetul stabilit. Astfel, clientul se poate baza pe faptul că proiectul lui este în siguranță.

   4. Soluții și propuneri practice

Experiența broker-ului îi oferă capacitatea de a estima rezultatele în materie de print conform cerințelor clientului și de a asigura consilierea necesară care să genereze rezultatul prevăzut. Cu alte cuvinte, o colaborarea în acest sens va da plus valoare proiectului și va asigura îndeplinirea intereselor clientului.

   5. Asistență în materie de design și DTP

Un alt beneficiu al colaborării cu agențiile de brokeraj din industria printului este acela al consilierii în realizarea design-ului. Profesioniștii în domeniu știu faptul că un design realizat corect în faza incipientă garantează o execuție rapidă și câștiguri importante pentru fiecare dintre părțile implicate. În acest fel, clientul va avea certitudinea faptului că rezultatele finale vor îndeplini criteriile și standardele promise.

În concluzie, broker-ul de print are rolul de a propune soluții personalizate care să vină ca răspuns la cerințele specifice ale clienților. Astfel, colaborarea cu o astfel de firmă asigură eficiență, profesionalism și transparență.  

Surse:

https://blog.bluefrogdm.com/blog/blog/bid/241367/what-is-a-print-broker-or-print-management-company

http://www.printindustry.com/blog/?p=4882

Leave a Reply