Care sunt principalele avantaje?

Agenția de Print este clientul ideal pentru orice tipografie!

Noi revizuim și trimitem comanda într-o formă finală gata de print și în tiraje mai mari decât ai primi de la un alt client.

Daca vei lucra cu noi, vei primi comenzi clare, care se pot executa imediat, fără întârzieri, și fără nesfârșitele discuții dintre DTP și client. Noi înțelegem dinamica unei tipografii și maniera în care trebuie furnizate comenzile pentru a evita neînțelegerile în comunicare și întârzierile de execuție.

Toate comenzile primite de la noi sunt pregătite pentru tipar, cu o grafică corectă: avem oglinda paginii, bleed și overprint, așadar vorbim pe limba ta!

lucrezi-cu-adp
client-tipografie

Dacă lucrezi cu noi, faci ce faci mai bine!

În colaborarea cu noi îți vom oferi comenzi pentru produsele pe care le execuți cel mai bine, cel mai ușor și mai performant, pentru a putea fi tipărite ușor și rapid. Astfel, avantajele colaborării noastre vor fi mutuale.

De exemplu, dacă specialitatea ta sunt revistele în tiraj mare, de peste 10.000 de exemplare, îți vom trimite, cu predilecție, comenzi de acest tip. Dacă faci cărți broșate la o calitate foarte bună, vei primi astfel de comenzi.

Nu-i așa că te-am convins?

Contactează-ne și hai să lucrăm împreună!