• minge-fotbal-poarta

Studiu de caz – Industria jocurilor de noroc

Client – Casa de pariuri, peste 100 agentii pe teritoriul tarii
minge-fotbal-poarta

Provocarea nr. 1: dificultatea de a găsi o tipografie care să execute un proiect de 3-4 zile în câteva ore

Soluția Agenției de Print: identificarea furnizorului potrivit
Pentru că avem în portofoliu un număr semnificativ de colaboratori, iar numărul acestora crește în mod constant, am reușit să identificăm tipgrafia potrivită care să poată executa un proiect de tipar într-un timp record. În acest caz, expertiza noastră a avut o importanță capitală deoarece am reușit să găsim soluția optimă.

Pentru a convinge un partener de print să se implice într-un astfel de proiect este nevoie de argumente tehnice solide și de o abordare orientată către client. De obicei, clienții trebuie să își adapteze materialele tipărite în funcție de limitările tehnice ale tipografiei cu care lucrează. Agenția de Print inversează acest raport de forță prin alegerea celei mai potrivite tehnologii de tipar și compentențe umane, care permit adpatabilitatea maximă la cerințele specifice ale unui client.

Beneficiul principal: printarea în 6 ore a unui proiect de print de 3 zile și livrarea acestuia în maxim 12 ore în aproape 100 de locații din țară.

Provocarea nr. 2: aprovizionarea tuturor punctelor de lucru din țară, fără a crește costul de producție

Soluția Agenției de Print: centralizarea producție și crearea unui sistem personalizat de distribuție
În acest caz, am identificat cea mai bună soluție și am asigurat implementarea sa. Primul pas a fost centralizarea producției și crearea unui sistem personalizat de distribuție pentru a trimite tipăriturile la destinație într-un timp scurt. În acest fel, am oferit cele mai bune costuri pentru situația dată, dar și o distribuție rapidă, în doar câteva ore.

Mai mult decât atât, am obținut un produs unitar din punct de vedere al calității, iar acum proiectul este aproape integral externalizat, eliminandu-se costuri adiacente de procesare a comenzilor, de asigurare a livrării sau de distribuție.

Beneficiul principal: costuri optimizate și distribuție rapidă

Daca si tu te confrunti cu probleme de print similare sau diferite, contacteaza-ne!

Si lasa-ne sa gasim impreuna solutia potrivita de tipar pentru nevoile tale! Rezultatele iti vor depasi asteptarile!

Details

Date
martie 26, 2015
Agentia de Print devine Tiplog | Studiu de caz – Industria jocurilor de noroc | Agentia de Print devine Tiplog
class="pirenko_portfolios-template-default single single-pirenko_portfolios postid-335 samba_theme samba_left_nav samba_left_align samba_responsive wpb-js-composer js-comp-ver-6.4.1 vc_responsive"